Кадифе Крафт на първият ден от Уъркшопа "Магии от хартии"

Кадифе Крафт представи квилинг техниката на своите гости, които посетиха първият ден на Европейска Алея на културата. За нас беше удоволствие да видим как малки и големи се наслаждават на квилинг лентите и създават свои уникални модели на цветя и животинки.

Празникът на културата ще продължи и утре, неделя 24 юли, в парка Заимов, където ще ви очакваме за нова доза игра в претворяването на хартиите в магии. Каним всички, които харесват творческото любопитство да ни посетят и да се забавляват с нас.


Заповядайте на Уъркшоп „Магии от хартии” на Кадифе Крафт

Екипа на Кадифе Крафт ви кани на уъркшоп „Магии от хартии” на 23-ти и 24-ти юли /събота и неделя/ в парк Оборище, София. Ще ви представим техники за работа с хартии, картони, ръчни хартии, квилинг и други като заедно с вас ще изработим красиви ръчни картички, играчки, пана, колажи, декорации и други красоти от хартия.

Ще можете да видите как художници претворяват обикновени парченца хартия в изкуство и да се насладите на удоволствието да участвате, да създадете собствени модели, да занесете у дома нещо красиво или да го подарите на любим човек.

Уркшопа на Кадифе Крафт е част от „Европейска Алея на културата”, която събира творци от различни изкуства и области в един красив културен празник. „Европейска Алея на културата” се организира от Фондация "За Оборище” – тук можете да разгледате цялата програма на „Европейска Алея на културата” във фейсбук страницата на събитието.

Елате да се забавлявате се с нас!